despremineincuvinte.blogspot.ro Web analytics

luni, 7 noiembrie 2016

DE CE SOTIA MEA E GRASA?

sursa foto: internet


     Nu o data ci de mai multe ori, barbatul de langa Ea, femeia plinuta dar iubitoare si calda, isi pune in tacere aceasta intrebare.
Desigur ca tot de atatea ori gaseste acelasi raspuns: "Mananca prea mult!"
      In spatele cortinei lucrurile stau astfel:
      Femeia, aflata in rolul principal, desigur petrece mult timp in bucatarie gatind pentru a satisface poftele membrilor familiei. Astfel foarte des se regaseste in ipostaze in care linge castronul bebelusului care refuza sa pape tot, gustand din mancarea pregatita pentru fica cea mare ce urmeaza sa se intoarca de la scoala sau ciugulind din felurile de mancare pregatite cu atata iubire pentru barbatul alaturi de care urmeaza sa cineze.
     Tot in spatele cortinei, femeia grasuta mananca o punga de pufuleti impreuna cu cel mic apoi devoreaza nevrotic o alta in timp ce fiica cea mare refuza sa-si faca temele si asculta nepasatoare muzica cu boxele date la maxim. Nu rezista nici ciocolatei din frigider dupa ce aeriseste bine camera de fumul de tigare pe care fica rebela tocmai l-a lasat in urma ei.
      Apoi il asteapta pe El. Dupa ce lucrurile par a fi pe un fagas normal, mai deretica cate ceva prin casa in timp ce soarbe din cafea, lapte sau ce o fi. Urmeaza cina in doi. EL mananca tacticos, incet, savurand fiecare inbucatura, Ea inghite repede tot mai repede, bucati mari, fara sa le mai mestece pentru ca iata, cel mic plange si o chiama iar ea mai infuleca cateva guri pe fuga inghitindu-le precum pelicanul.
     Mai are DOAR de calcat, de facut baie celui mic dar si ei, are de pregatit lucrurile pentru a doua zi dimineata, sa se aranjeze putin si sa se lase iubita... si ziua a gata.
      E putin trecut de miezul noptii cand casa e scaldata in liniste cand toti dorm multumiti iar EA, femeia plinuta, calda si iubitoare dar neapreciata suficient se mai opreste o data langa frigider pentru a mai gusta in liniste din irezistibila prajitura cu frisca si poate cine stie mai are timp si de niste alune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu