despremineincuvinte.blogspot.ro Web analytics

vineri, 11 noiembrie 2016

DE CE NU EXISTA BARBATI PERFECTI?

   
sursa foto: internet

     "Nu, nu exista barbati perfecti",
ar spune majoritatea femeilor, insa trebuie sa recunoastem ca acest lucru poate fi sau nu adevarat insa totul depinde de unchiul din care privim situatia.
     Femeile sustin cu tarie ca "Nu, nu exista!", dar vin si va intreb cum ar putea sa existe cand in realitate nu mai au timp pentru asta.
     Sunt coplesiti de interminabilele probe la care sunt supusi. Poate va amintiti de probele la care erau supusi tinerii cavaleri pentru a primi mama ficei de imparat si jumatate din imparatie... Ei bine, azi, fara exceptie, sunt cavaleri, insa doar in ceea ce priveste indeplinirea probelor caci mana fetei si imparatia... luati voi decizia daca mai exista ori ba.
     Ei, barbatii, nu sunt perfecti pentru ca ignora aceasta latura, fiindca se afla intr-o dificila misiune doar pentru a incerca sa se ridice la standardele impuse de ea. Numai in acest fel poate atinge perfectiunea in viziunea ei. Iar ea, femeia, oricat de modesta ar fi, tot are mofturi cu toptanul pana si noaptea, cand logic ar fi sa te odihnesti.
     Iata pe scurt cateva reguli de la care EL nu are voie sa se abata nici noaptea:
     - NU trebuie sa sforaie;
     - NU trebuie sa vorbeasca in somn;
     - NU trebuie sa traga patura pe EL fara a o acoperi pe Ea intai;
     -NU trebuie sa doarma profund pentru a se trezi usor la solicitarea Ei in cazul in care a avut un cosmar;
     - NU trebuie sa treaca in jumatatea ei de pat;
     - NU trebuie sa se aseze pe parul Ei;
     - NU trebuie sa traga vanturi;
     - NU trebuie sa viseze o alta;
     - NU trebuie sa doarma singur pe canapea;
     Concluzie?!... sa o luati voi.
     Este lesne de inteles ca barbatul se izbeste mereu de barierele ei. Este mereu ingradit fiind nevoit sa respecte un anumit fel de a fi, ceea ce il indeparteaza la un moment dat tot mai mult de ceea ce numeste ea perfectiune. Iar apoi cand va sosi momentul in care EL greseste sau incepe sa nu mai corespunda normelor date, Ea ii va pune eticheta: RESPINS

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu